« Volver

Masia datada al segle XII vinculació històrica amb el Rei d'Aragó Ramon Berenguer IV

 • Espectaculares vista aéreas de la Masía datada en el siglo XII situada en la comarca del Bages
 • Vistas de la fachada de piedra y entrada a la Masía donde se aprecias los diferentes cuerpos de construcción de esta extraordinaria propiedad.
 • Vistas lateral de la fachada de piedra y entrada a la Masía donde se aprecias los diferentes cuerpos porche cubierto y arcos de piedra que le dar un aspecto castellesco.
 • Vistas de la fachada de piedra y entrada a la Masía donde se aprecias los diferentes cuerpos de construcción de esta extraordinaria propiedad.
 • Vistas lateral de la fachada de piedra y entrada a la Masía donde se aprecias los diferentes cuerpos porche cubierto y arcos de piedra que le dar un aspecto castellesco.
 • Detalle de la puerta principal a la Masía con el arco en piedra rosada tan característica de la zona de Bages.
 • Construcción anexa a la masía con cubierta a cuatro aguas acabado en teja y un porche corrido en el total de su perímetro con arcos en piedra.
 • Imagen de la cocina presidida por un gran arco en piedra que le da un solemnidad poco frecuente a estas estancias y asador que se aprecia al fondo enmarcado por el arco en piedra y pilares a juego que le dan una profundidad majestuosa.
 • Detalle del asador de la cocina donde se aprecia un arco en piedra que recorre toda la estancia
 • Hermosa imagen de la cocina con parte del gran arco y antiguo armario en madera de roble guarda platos y cubiertos.
 • Habitación doble en la planta superior de la Masía con la entrada a esta a través de un arco ojival en piedra trabajada y puerta de madera noble y maciza, detalle de la ventana con sus dos asientos encarados en piedra
 • Habitación doble en la planta superior de la Masía, con la entrada a esta a través de un arco ojival en piedra trabajada y puerta de madera maciza. Techos con vigas vistas de madera y artesonado.
 • Baño completo de una de las habitaciones de la planta.
 • Impresionante biblioteca toda en madera noble, desde la cubierta artesonada y las vigas, amplia y regia.
 • Detalle de la entrada a la biblioteca con la entrada a esta a través de un arco ojival en piedra trabajada y puerta de madera con policromados.
 • Vista de otras estancias de la planta de la masía con arco en piedra de entrada a la zona
 • Excepcional escalera en piedra y forja que da acceso a la planta superior de la Masía que esta coronada con un gran arco en piedra
 • Vista de vista del distribuido de la planta piso de la masía con vigas de madera y artesonado en cubierta también en madera.
 • Salón de estar de la masía presidido por un arco apuntado de acceso él y con conjunto de sofás chéster que le dan una calidez extraordinaria
 • Comedor de la masía presidido por un arco apuntado de acceso él con una gran mesa de madera con espacio para ocho comensales.
 • Empedrado de colores y diferentes dibujos y cenefas que dan paso a jardín florentino figuras escultóricas modernistas de mármol de Carrara jarrones de estilo romano del siglo XIX, columnas de diferentes estilos y épocas, cuatro figuras femeninas representando las cuatro estaciones.
 • En el extremo de la finca se hallan dos grandes balsas que se utilizan como reserva de agua para la finca y en el caso de necesidad para la lucha contra incendios forestales.
 • Fachada de la masía en su vertiente sur-oeste con salida al jardín y terrazas.
 • Gran bodega presidida por arcos de piedra con estanterías botelleros en madera
 • Vista de vista del distribuido de la planta piso de la masía con vigas de madera y artesonado en cubierta también en madera.
 • Empedrado de colores y diferentes dibujos y cenefas que dan paso a jardín florentino figuras escultóricas modernistas de mármol de Carrara jarrones de estilo romano del siglo XIX, columnas de diferentes estilos y épocas, cuatro figuras femeninas representando las cuatro estaciones.
 • Vista de la piscina y de la edificación de servicio de la misma.

Descripció

Meravellosa finca rústica datada al segle XII (Documentació corresponent a Lligalls del Comte de Barcelona i Rei d´Aragó Ramon Berenguer IV / 1131-1162 on apareix Pere Castell de Sant Feliu de Terrassola).

Situada a la comarca del Bages compta amb 101 ha i està situada sobre un turó en un paratge idíl.lic amb vistes espectaculars de la comarca.

El Bosc ocupa la major part de les cent una hectàrees, trobat en elles pins, sobretot pi roig, alzines, alguns avets i roures, alguns d´ells centenaris.
El 85% de la superfície de la finca és boscosa, el cultiu de farratges és del 11%, 1.000 m2 d´horts per hortalisses per al consum propi i la resta, quatre hectàrees, correspon a zona urbanitzada i de serveis.

Cinc pous d´aigua surten a la finca amb més de 10.000 litres d´aigua / hora, suficient cabal per a les necessitats de tota la finca. Posseeix sistema de telefonia via ràdio, internet via satèl lit, reg automàtic en tot el jardí, sistema de calefacció per terra radiant en tota la casa a través de caldera de gas-oil. Subministrament elèctric de la companyia que proporciona la potència necessària per a tots els equips de finca. A més es disposa d´un grup electrogen propi que es posa en funcionament de forma automàtica i instantània si fallés el subministrament de la xarxa externa.

Totes les edificacions compten amb les més modernes mesures de seguretat: Alarmes de robatori i incendi connectada a central d´alarmes, extintors, inhibidors de llamps, mànegues contra incendis.

Edificacions i equipaments: La superfície total construïda és de 2.480 m2 sobre un terreny de 1.780 m2.
La casa principal consta de dues plantes cadascuna d´elles d´uns 450 m2. Restaurada amb un exquisit gust respectant les característiques originals de pedres, arcs, carreus, sostres, bigues, etc. Està moblada i decorada amb peces d´antiquari: llums de forja, catifes orientals, llits d´estil català del segle XVII, còmodes planter, figures de fusta de diferents èpoques, cornucòpies, miralls, quadres, etc. Tot això s´integra perfectament i forma un harmònic conjunt. Es divideix en dues plantes:

Planta baixa: Es troba una gran rebedor on neix l´escala d´accés a la planta superior, un bany complet de cortesia i guarda roba, el menjador principal i un ampli saló amb una gran llar de foc. Una espaiosa cuina totalment equipada més de gran barbacoa i un menjador de diari on el modern s´uneix a l´antic en perfecta harmonia.
En aquesta mateixa zona es troba els dormitoris del servei amb una cambra de bany, el rebost, cambra de planxa i els armaris de servei de roba de la casa, celler, els dipòsits d´aigua i la sala de màquines, caldera, control del sistema de calefacció per terra radiant.

Planta primera: Un ampli saló distribuïdor que dóna accés a cinc habitacions dobles amb els seus respectius banys, a l´edifici de la biblioteca i la terrassa anterior i posterior de la Masia.
La biblioteca és esplèndida amb il luminació excepcional que facilita la localització de qualsevol dels centenars d´exemplars que es troben en ella. Es pot accedir des de l´exterior per una escala i des de l´interior a través d´una de les habitacions de la primera planta.

A l´entorn de la Masia es troba un jardí Florentino on hi ha nombrosos i valuoses obres d´art, tres figures escultòriques modernistes de marbre de Carrara procedents de Florència, gerros d´estil romà del segle XIX, columnes de diferents estils i èpoques, quatre figures femenines representant les quatre estacions, un Neptú de mida natural de marbre, bancs de marbre, fonts i una infinitat de detalls.

Edificacions complementàries:
Annex de la Masia. Aquesta edificació és rectangular amb coberta de doble vessant, amb teula àrab i fatxes de pedra que s´integra amb el conjunt, es troba a la part posterior de la casa molt a prop però independent.
Consta de dues plantes, planta baixa, a nivell del jardí privat posterior de la Masia i planta semisoterrani, amb un total de 570 m2.
A la planta baixa: on es troben distribuïdor amb accés a quatre sales i biblioteca, bany de cortesia.
Planta semisoterrani: Es troba una gran sala i magatzem, gimnàs, dutxes, bany i una gran celler totalment equipada. En aquesta mateixa planta en la part exterior sud hi ha un gran menjador d´estiu, amb cuina completa i gran barbacoa, amb accés directe a la piscina, terrasses solàrium i al jardí.

Habitatge de masovers: Aquesta edificació de 180 m2 es distribueix en dues plantes.
Planta Baixa: Menjador amb completa cuina, dues habitacions simples, lavabo.
Planta Primera: Una gran habitació doble amb lavabo. Posseeix coberta de doble vessant, amb teula àrab i fatxes de pedra que s´integra amb el conjunt.
Planta semisoterrani: Es troba la sala de màquines i una llenyer.

Apartament de guarda: Està adossada a la casa de masovers, de 30 m2. Composta per saló dormitori, cuina americana i lavabos. S´utilitza per a guarda de festius i vacances dels masovers. Edificació amb coberta de doble vessant, amb teula àrab i fatxes de pedra que s´integra amb el conjunt.

Jardí i Estany: Es va construir un llac artificial de 25x20 metres en l´enorme i cura jardí que envolta la Masia en què s´aboca aigües dels quatre pous de la finca ja que el cinquè és només d´ús privatiu de la Masia. Aquest llac s´utilitza de dipòsit regulador per al reg del jardí, camps de conreu i regulació del nivell òptim de les basses.

Quadra de cavalls: Instal lació de fusta tractada de 110 m2 d´una sola planta amb coberta metàl.lica i aïllant tèrmic. Tres Boxes dobles amb abeurador intern i menjador de pinso. Magatzem de farratge i un albarderia independent. Paviment tècnic de làtex al passadís d´accés. Picador descobert i diversos tancats complementen aquestes instal.lacions.

Instal.lacions esportives i d´oci:
Frontó - pàdel, tennis de taula, petanca, futbolí, billar americà, equitació.

Quadres per boví: Instal lació metàl.lica de 400 m2 amb coberta aïllant. Hi ha dues edificacions una per al maneig del bestiar i magatzem de farratges i un altre cobert per a l´engreix de vedells i magatzem de maquinària. Amb capacitat per quaranta caps.
Granja: Instal lació de 155 m2 destinada per a diversos usos.
Sala taller i útils diversos de conreu i manteniment, sala d´especejament, sala de grup electrogen, dos magatzems pinsos i cinc estables. Galliner per gallines ponedores, galliner per a pollastres d´engreix, tancat per ànecs i gàbies per a conills. Edificació amb coberta de doble vessant, amb teula àrab i fatxes de pedra que s´integra amb el conjunt.

Tancat i casetes per a gossos: de 54x14 metres, convenientment allunyat de la casa principal de troba aquesta instal lació per als gossos, amb tres casetes d´obres degudament condicionada.

Basses d´aigua: A l´extrem de la finca es troben dues basses que s´utilitzen com a reserva d´aigua i per a la lluita contra incendis forestals.

Equipment

Salón: 
con chimenea
Comedor: 
con chimenea
Cocina: 
rústica
Porche: 
disponible
Terraza: 
solárium
Aseo(s): 
2
Trastero: 
disponible
Barbacoa: 
cubierta
Despensa: 
disponible
Solarium: 
disponible
Piscina: 
privada
Aparcamiento en: 
parcela
Garatge: 
con 3 plazas
Orientación: 
Sur
Jardín: 
privado
Calefacción central: 
por radiadores
Vistas a la montaña: 
disponible
Vistas panorámicas: 
disponible
Puertas automáticas: 
disponible
Gimnasio: 
disponible
TV por satélite: 
disponible
Acristalamiento: 
climalit
Pavimento de: 
gres de primera calidad
Alicatado en baños de: 
gres de primera calidad
Carpintería exterior de: 
aluminio
Chimenea: 
disponible
Estudio de invitados independiente: 
disponible
Deposito de agua: 
disponible
Despacho: 
disponible
Rejas: 
en algunas ventanas
Internet: 
disponible

Localització

Ref: 
4023
Preu: 
2.950.000 €
Localitat: 
Classificació: 
Construcció: 
2 482 m2
Terreny: 
1 010 000 m2
Característiques addicionals: 
Piscina
Garatge
Qualificació energètica de la propietat
Emisiones: KgCO2/m2/any: 38

Propietats similars

Venuda
Vista de la fachada de la Masía y de la torre datada en el siglo XV
Ref: 1320
2.600.000 €
Desde otro ángulo vista aérea de la propiedad en su conjunto constructivo
Ref: 1334
1.980.000 €
Venuda
Ref: 1355
250.000 €
Venuda
Façana de la masia
Ref: 1509
590.000 €
Vistes de la masia
Ref: 1522
495.000 €
Vista general del conjunto constructivo de la masía rodeada del jardín
Ref: 4011
2.950.000 €
Vista de l'ermita
Ref: 1436
650.000 €
Vista de la façana principal de la masia
Ref: 1496A
3.200.000 €