Platja d’Aro – Catalunya (Espanya)

SITUACIÓ GEOGRÀFICA I DESCRIPCIÓ

Platja d’Aro (1), nucli principal del terme municipal de Castell-Platja d’Aro, és, des del boom de la dècada de 1960, una de les localitats turístiques més cèlebres de la Costa Brava (2). Centre de comerç i de lleure diürn i nocturn, nombrosos hotels i càmpings acullen cada any milers de turistes d’arreu del món (3).

 

(1) Entrada de Platja d’Aro a la Vikipèdia

http://ca.wikipedia.org/wiki/Platja_d%27Aro

(2) IDESCAT

http://www.idescat.cat/emex/?id=170486

(3) Consell Comarcal del Baix Empordà

http://www.baixemporda.cat/ca/castell_platja_d_aro.html

 

QUÈ ES POT FER

S’Agaró, Castell d’Aro i els nuclis de Fenals, adjacents a Platja d’Aro, regalen imatges de postal protagonitzades per platges, cales i paratges únics.

 

       PLATGES I CALES

La immensa platja de sorra daurada, símbol de Platja d’Aro, juntament amb les platgetes i cales adjacents (Cala del Pi, Cala dels Canyers o Cala Rovira), permeten remullar-s’hi i gaudir de la natura, reconeguda amb el distintiu Q de Qualitat Turística. Indrets com  S’Agaró alberguen, a més, edificis d’interès arquitectònic.

       PROPOSTES D’OCI I COMERÇ

De dia, els carrers de Platja d’Aro són, hivern i estiu, escenari de botigues de les grans marques però també d’establiments locals. Quan cau el sol, la gran oferta d’oci, bars de copes, discoteques i restaurants es desplega davant el visitant que vol gaudir de la nit.

http://www.platjadaro.com/informacio-dinteres.html

http://www.platjadaro.com/ca

 

GASTRONOMIA

 

Una vasta oferta de restaurants de cuina mediterrània i internacional permet al visitant triar entre l’opció que més li agradi. Destaca la campanya gastronòmica Flaire de Vi (cada mes de juny), on els locals de Platja d’Aro ofereixen propostes de degustació (tapes, tastets, menús) amb el vi com a fil conductor.

http://www.platjadaro.com/index.php?view=details&id=211%3Acampanya-gastronomica-flaire-de-vi&option=com_eventlist&Itemid=3&lang=ca

 

TELÈFONS I ENLLAÇOS D’INTERÈS

Emergències: 112

Policia local: 088

Telèfon d’Atenció Ciutadana: 972 769 259

Ajuntament de Platja d’Aro

http://ciutada.platjadaro.com/