Gestió de la seva propietat

Voleu vendre una Masia, Villa, Casa de camp o de poble, xalet, apartament a la província de Girona, al Baix Empordà, l'Alt Empordà, la Selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona?

Si és així, ha de vostè prestar especial atenció a tots aquells aspectes importants que afectaran a la venda de la mateixa i ha de confiar en un expert immobiliari que faciliti tot el procés de venda, que li prevegi els riscos fiscals, financers i legals i que li ofereixi una assistència i assessorament personalitzat durant tot el procés.

Masies Empordà vol ajudar-lo. Som experts en gestió immobiliària i perits taxadors de finques a la Costa Brava, Baix Empordà, Alt Empordà, La selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona etc. experiència que ens permet comptar amb una àmplia cartera de clients i col·laboradors.

Disposem d'una àmplia cobertura en mitjans i canals especialitzats en la venda i lloguer de propietats immobiliàries, així com d'una important xarxa de col·laboradors nacionals i internacionals a través dels quals ampliarem l'abast i probabilitats de venda o lloguer de la seva propietat, en les millors condicions que ofereixi el mercat immobiliari en cada moment.

La gestió integral i assessorament personalitzat en la venda del seu habitatge a la província de Girona. Costa Brava.

Confiar la venda i / o lloguer de la seva vivenda o negoci a Masies Empordà té avantatges per a vostè, ja que som un equip professional amb molta experiència en tot el procés de compra, venda, lloguer, manteniment, arquitectura, decoració, interiorisme, reforma, construcció personalitzada, etc.

Oferim solucions personalitzades a tots els dubtes que puguin plantejar potencials clients sobre la seva propietat i podem gestionar, de manera simultània, la venda i lloguer del seu habitatge o negoci, amb tots els avantatges que suposa per a vostè tenir unificades aquestes gestions en un sol interlocutor, masies Empordà.

Un equip professional amb domini de diferents idiomes comunitaris permetrà aclarir els seus dubtes i les d'un possible comprador sobre: ​​assessorament fiscal, jurídic i legal, rehabilitació, reformes, reparacions, etc., facilitant d'aquesta manera la venda. A més, li podem oferir solucions per a l'optimització de la seva propietat, de manera que sigui possible incrementar el seu valor o facilitar així la seva venda.

Desitgem fer-li fàcil. Pensem en la seva tranquil·litat.

Ens ocupem de tot el procés de venda:

  1. Redacció i signatura de documents: dipòsit de reserva, contracte privat i escriptura de compravenda, etc.
  2. Control de pagaments del comprador.
  3. Gestions en Ajuntament i altres administracions, Companyies subministradores de serveis, bancs, hipoteques, etc ...
  4. Revisió de tots els documents rellevants de la propietat: llicències municipals, estat registral i cadastral de la finca, plànols, impostos municipals, factures subministraments, d'aigua, llum, gas, telèfon i un altre etc.
  5. Gestions postvenda: canvi de nom de l'Impost sobre Béns Immobles IBI, Comunitat de Propietaris i contractes de subministraments de l'habitatge, d'aigua, llum, gas, telèfon i altres.
  6. Assessorament fiscal en la presentació de l'Impost sobre la Renda (IRPF o IRNR).
  7. Determinació del valor de mercat de la seva propietat a la Costa Brava. Baix Empordà, Alt Empordà, La selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona, etc.

Valorem el seu habitatge informant sobre el valor de mercat de la mateixa en aquest moment, tenint en compte les seves característiques: ubicació, entorn, equipaments, serveis, característiques constructives, condicions actuals de mercat, etc. En el cas de necessitar una taxació oficial sobre la seva propietat es la proporcionem.

El preu de venda que s'estableixi serà el factor més determinant que influeixi en la rapidesa en què es produeixi la venda de la seva propietat. Establir un preu de mercat del seu immoble que s'adeqüi als moments del mercat immobiliaris, evitant llargs períodes de venda com a conseqüència d'una sobrevaloració la propietat.

Masies Empordà us ofereix una àmplia gamma de serveis immobiliaris gratuïts si ens ofereix en exclusiva la seva propietat en venda o lloguer. Com que són publicitat en mitjans nacionals i internacionals personalitzada de la seva propietat, reportatge fotogràfic exclusiu, etc.

Volem ajudar-lo en la venda i / o lloguer de la seva propietat a la Costa Brava Baix Empordà, Alt Empordà, La selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona, o qualsevol altra comarca de la província de Girona. Costa Brava. Espanya.

Contacti amb nosaltres per a més informació al respecte.