Equip

Disposem d'un experimentat i ampli equip multidisciplinari de professionals:

Enginyers, arquitectes, aparelladors, advocats, comercials, paletes, electricistes, lampistes, fusters, pintors, jardiners, etc.

Un equip professional amb domini de diferents idiomes comunitaris permetrà aclarir els seus dubtes i les d'un possible comprador sobre: ​​assessorament fiscal, jurídic i legal, rehabilitació, reformes, reparacions, etc., facilitant d'aquesta manera la venda. A més, li podem oferir solucions per a l'optimització de la seva propietat, de manera que sigui possible incrementar el seu valor o facilitar així la seva venda.

Tots ells ens permeten afrontar amb total garantia d'èxit qualsevol tipus de projecte claus en mà, realitzant la gestió integral de tots els processos que són preceptiu en una construcció com són la planificació, disseny, permisos, logística, edificació, etc.

Els oferim al seu torn la possibilitat de realitzar i executar projectes de construcció i rehabilitació a mida.

Nosaltres ens encarreguem de tot.

El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció dels nostres clients a través d'un servei personalitzat, oferint tant a propietaris com a compradors, nacionals i internacionals, la possibilitat de conèixer en profunditat l'oferta existent en tot moment al mercat i d'aquesta manera localitzar la propietat que estan buscant amb rapidesa i eficàcia.

SERVEIS IMMOBILIARIS

  1.  Compra, venda, lloguer.
  2.  Assessorament fiscal i econòmic.
  3.  Assessorament jurídic.
  4. Obtenció del permís de residència a Espanya.
  5. Gestió d'hipoteques.
  6. Rehabilitacions i construccions.
  7. Servei de lliurament i trasllat al seu nou habitatge.
  8. Gestió de manteniment de la seva propietat
  9. Custòdia de claus.