Blog

Certificat d'Eficiència Energètica per a l'edificació.

Certificado de Eficiencia Energética para la edificación.

El Certificat d'Eficiència Energètica és un justificant requerit pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per tots els habitatges que vagin a ser llogades o comprades per una altra persona. Aquesta mesura vol aconseguir una millora d'energia en tots els països de la Unió Europea.

Aquest document ha d'incorporar tots els aspectes energètics del domicili, sobretot per permetre una millor avaluació i qualificació de tots els elements que conformen l'immoble. D'ell se'n deriva un aspecte que és conegut com "etiqueta energètica".

Què és l'etiqueta energètica?

Categories: 

Masies Empordà. Immobiliària. Real Estate.Girona. Costa Brava. España.

MASIES EMPORDA Inmobiliaria. Real Estate.

Masies Empordà en una empresa Immobiliària especialitzada en la gestió i la comercialització de propietats rústiques i finques d'esbarjo a la província de Girona. Costa Brava. Espanya.

Més de vint i cinc anys d'experiència en el sector i un profund coneixement i de les comarques del Baix Empordà i Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla de l'Estany, el Ripollès i Osona, en què gestionem propietats ens avalen.

Categories: 

EL PREU DELS IMMOBLES A GIRONA PODRIA CAER, GRÀCIES A UNA LlIURA FORTA

Flag of the United Kingdom

2016.06.16

Tens pensat comprar un immoble a Girona aquest any? Si és així, potser ja sabràs la beneficiosa que és una alta taxa de canvi quan compres la teva propietat. Al cap ia la fi, si la lliura està volant contra l'euro, aconseguiràs molts més euros, quan transfereixes diners per comprar un immoble a Girona. Amb això en ment, vegem si la taxa de canvi podria pujar aquest any.

Categories: 

Tradicions, cultura i Festes a la Costa Brava

Concert d'havaneres a Calella de Palafrugell

Concert d'havaneres a Calella de Palafrugell. Costa Brava. Espanya.

Un dia a l'any, tradicionalment el primer dissabte del mes de juliol, la petita localitat gironina de Calella de Palafrugell es converteix en la capital de l'havanera.

Una tradició que manté el rècord perenne de la unió entre dos pobles, el català i el cubà, interrompuda però no trencada per la Guerra de Cuba i la pèrdua de les colònies americanes.

I és que, com assegura la dita popular: si bé ens uneix la sardana, l'havanera ens agermana.

Categories: 

Pobles emblemàtics del Baix Empordà

PALS - CATALUNYA. ESPANYA.

SITUACIÓ GEOGRÀFICA I DESCRIPCIÓ

Plas aquesta situat en l'interior de la comarca del Baix Empordà (1), Pals està format per tres nuclis: el poble medieval, els masos i la platja, que el doten d'una personalitat única. Amb poc més de 2.500 habitants (2), la seva ubicació és estratègica dins de l'Empordà, ja que està envoltat, a les comarques pròximes, de cales, camins de ronda, parcs naturals, reserves marines i una llarga llista de poblets amb encant plens de història i patrimoni cultural (3).

Categories: 

Viure tot l'any, retirar-se, jubilar a la Costa Brava

 Calella de Palafrugell, Baix Empordà, Costa Brava

MASIES, CASES DE POBLE, CASES DE PEIEDRA, APARTAMENTS, ETC.

Existeix en aquests moments una àmplia oferta de tot tipus d'habitatge en totes les poblacions del litoral de la Costa Brava, des de Sant Feliu de Guíxols fins Cadaqués. Tant al litoral com a poblacions de l'interior l'oferta és diversa i molt atractiva amb possibilitats per a totes les economies, des Masies, Viles, casa de Camp, casa de poble, de pedra, etc.

Categories: 

Per què viure a la Costa Brava

 Calella de Palafrugell, Baix Empordà, Costa Brava

La Costa Brava, Girona, Espanya.

Localitzada entre el Mediterrani i els Pirineus.

Viure en aquestes latituds és tenir el privilegi de gaudir d'un dels llocs més bells del món. El seu meteorologia suau és un altre dels factors indispensable, la temperatura mitjana anual aquesta sobre els 17º de mitjana, amb precipitacions moderades, amb més de tres-cents dies de sol a l'any, ideal per garantir una sensació de benestar.

Categories: 

Activitats a la Costa Brava

Activitats a la Costa Brava Wintsurf y kitesurfing

ÀMPLIA OFERTA ESPORTIVA I DE LLEURE.

La Costa Brava és un cúmul inesgotable de paisatges, platges, pobles, sensacions, gent i possibilitats. A través dels seus 214 km de costa trobarem reserves naturals com el Cap de Creus o les Illes Medes. Pobles que conserven l'encant mariner que els va fer ser visitats per personatges llegendaris com Cadaqués o el Port de la Selva. Centres turístics com Roses o Platja d'Aro. I diferents pobles com Calella de Palafrugell, Llafranc o Tamariu que fan que la gent vagi any rere any.

Categories: 

Què és una Masia

Masía Catalana

Masia és el nom que es designa a la casa de camp aïllada, assignada a una finca rústica d'una explotació de caràcter agrícola o ramader de tipus familiar. La paraula Masia és derivada del terme català "Mas", i aquest, al seu torn provinent del vocable llatí Mansum. Engloba a tota l'explotació agrària de tipus tradicional i de caràcter autosuficient, és originari d'algunes comarques de la Catalunya oriental. Per regla general, la família pagesa que regenta una masia habita de manera permanent a la casa, vivint exclusivament del que produeixen.

Categories: 

La Costa Brava. Molt ben comunicada per carretera, ferrocarril i via aèria.

Plànols de les Comarques de la Costa Brava, Girona.

Xarxa Viària. Carreteres, Autovies i Autopistes.

A Catalunya hi ha 12.000 quilòmetres de vies per al trànsit d'automòbils, encara que 10.843 d'aquests quilòmetres corresponen a carreteres de calçada única. 962 quilòmetres són d'autopistes: d'ells, 655 quilòmetres són de peatge i 307 són lliures de pagament.

Categories: