Construcció i rehabilitació personalitzada

Construcció i rehabilitació personalitzada.

Construcció d'obra nova a la província de Girona.

Masies Empordà és una empresa de construcció i rehabilitació especialitzada en el desenvolupament del seu projecte de Masies, Masies, cases de poble, Viles de luxe, a la província de Girona i les seves comarques. El nostre equip multidisciplinar els ajudés perquè gaudeixi de l'experiència de construcció o rehabilitació de casa seva.

Treballarem perquè tot el procés constructiu de reforma o rehabilitació del seu habitatge o negoci, resulti molt fàcil, senzill i satisfactori per a vostè:

Cerca del terreny on edificar l'habitatge Costa Brava. Baix Empordà, Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla d'Estany, Osona, Ripollès, Barcelonès, Vallès oriental entre d'altres.

Desenvolupament del projecte de construcció d'acord amb les seves indicacions.

Propostes de disseny d'espais interiors i exteriors, optimitzant espais, il·luminació i estètica.

Elecció de materials i acabats, sense encariments innecessaris dels costos de construcció.

Decoració i interiorisme: mobiliari, il·luminació i resta de detalls i equipament del seu habitatge personalitzats.

Realització de tot el procés de construcció, arquitectura, disseny i direcció d'obra, "clau en mà".

Empresa constructora professional amb experiència en la província de Girona.

En els últims anys, hem desenvolupat múltiples projectes i construccions de viles de luxe, xalets, edificis, locals comercials, piscines, jardins i exteriors, reformes i rehabilitacions d'habitatges i cases de camp. Ens adaptem al seu pressupost i busquem per a vostè la millor relació qualitat preu de construcció possible, d'acord amb els requeriments i especificacions del seu nou habitatge i inversió.

L'informarem sobre les garanties a què té dret per llei. No renunciï a la possibilitat de desenvolupar el seu projecte de construcció personalitzada de l'habitatge dels seus somnis per por o desconeixement d'aquestes garanties. La legislació espanyola és garantista i el protegeix.

Adquirir un habitatge de nova construcció o rehabilitar l'actual té molts avantatges per a vostè ja que pot personalitzar el seu disseny i acabats, triar materials i tingui cura tots els detalls, adaptant-la a totes les seves necessitats amb la nostra ajuda.

Tècniques modernes, habitatges nous amb dissenys actuals, en estil modern i avantguardista, utilització de materials d'última generació, amb la màxima eficiència energètica i garanties de qualitat, aplicació de les últimes normes en edificació que busquen la seva protecció en tots els sentits i que conclouen amb el lliurament d'una assegurança de garantia decennal sobre l'edificació. Un habitatge totalment nova, a punt per que la gaudir-la des del primer moment.

Les tècniques de construcció, exigències de qualitat, materials emprats i la qualificació dels professionals, ha evolucionat i millorat de forma extraordinària en els últims anys, de manera que les noves construccions són cases modernes, que integren noves tecnologies i materials d'última generació.

Espanya s'ha convertit en els últims anys en un dels països del món en què la qualitat de la construcció més ha avançat, augmentant les exigències i garanties de les noves edificacions. Els habitatges de nova construcció estan obligades a complir tot un seguit de normes de l'edificació que atorguen a les mateixes avantatges sobre els habitatges ja construïts de més antiguitat. Les noves tècniques de construcció, la major qualitat dels materials emprats i les majors exigències de control a què obliguen les lleis a Espanya, li ofereixen tranquil·litat i garanties addicionals.

Confiï a Masies Empordà i la seva habitatge nou serà construïda amb les millors qualitats de construcció, emprant els millors materials, per professionals especialitzats.