Preguntes més freqüents

Els mercats immobiliaris i els processos de compravenda pot ser complexos. De fet molts d'ells els són per diferents circumstàncies i en ocasions per la pròpia complexitat d'alguns dels procés pròpiament dits.

També coneixem i entenem les necessitats dels nostres clients dins de la versatilitat existent de criteris i preferències.

El nostre equip té molta experiència i estem segurs que els pot ajudar amb les preguntes sobre els diferents temes immobiliaris que es puguin vostès qüestionar.

A continuació us presentem una selecció de les preguntes que ens consulten sovint els nostres clients, al costat de les respostes i comentaris que els facilitem sobre elles.

Si té vostè alguna pregunta, no dubti en trasmitírnosla, i intentarem ajudar-los a aclarir els seus dubtes sobre elles.

Hi ha restriccions per als estrangers que comprin propietats a Espanya?

No, no hi ha restriccions per a ciutadans estrangers que comprin una propietat a Espanya. Els compradors han d'obtenir un número d'identitat d'estranger (NIE) i omplir formularis que mostren que els fons utilitzats per adquirir la propietat compleixen amb les regulacions de prevenció de blanqueig de capitals.

Quant de temps dura el procés de compra a Espanya?

El procés de compra, des de l'oferta fins al final, dura aproximadament 2 i 4 mesos depenent de la rapidesa en aporta la documentació necessària per a les diferents tramitacions. Al contrari que en altres països, les revisions legals inicials es poden dur a terme de manera ràpida a Espanya, pel que és possible completar compres en un període de temps molt va tallar si tant el comprador com el venedor estan a favor d'això.

Comprar una propietat a Espanya pot ajudar-me a aconseguir la residència espanyola?

Actualment posseir una propietat a Espanya és un dels factors que el departament d'immigració espanyol té en compte quan consideren sol·licituds de residència. Hi ha una proposta per canviar la llei de residència espanyola de manera que ciutadans extracomunitaris que adquireixin una propietat a Espanya puguin aconseguir un permís de residència permanent.

La propietat a Espanya es ven com a propietat absoluta o com a arrendament?

A Espanya no existeix l'arrendament de propietats residencials. La majoria de propietats es venen com a propietat absoluta. Els apartaments es solen vendre amb l'equivalent d'una propietat absoluta compartida: vostè té un apartament i una part de les zones comunitàries de l'edifici.

 

 

 

Envieu-nos la seva pregunta

Envieu-nos la seva pròpia pregunta i els nostres experts la contestaran.