Serveis immobiliaris

Immobiliària Masies Empordà

Compra, Venda i Lloguer de masies, propietats rústiques, castells i finques

Masies Empordà us pot ajudar en el procés de compra o venda del seu habitatge o negoci a la Costa Brava. Baix Empordà, Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla d'Estany, Osona, Ripollès, Barcelonès, Vallès oriental entre d'altres.

Tant si vostè és un propietari que vol vendre la seva propietat a la Girona (Costa Brava) com si està buscant una propietat en la província de Girona.

Posem a la seva disposició la nostra experiència de més de 25 anys en el sector immobiliari i al nostre equip tècnic per aconseguir l'èxit en la seva decisió de compra o venda.

Adquirir una propietat immobiliària, és una de les majors inversions que es solen realitzar i el fet d'adquirir una propietat en un país diferent del propi pot generar dubtes, incertesa i semblar una tasca complicada. Adquirir una propietat com a habitatge habitual, segona residència o com a inversió, per a lloguer o com a negoci, no ha de ser motiu de preocupació per a vostè si rep el suport i l'assessorament de professionals especialistes, amb experiència en el sector immobiliari. Més aviat al contrari deu ser una experiència agradable, il·lusionant i satisfactòria.

El nostre equip professional i expert en gestió de propietats, ens permeten oferir els nostres serveis immobiliaris ajustats a les seves necessitats i desitjos, oferint solucions personalitzades i ajustada a la seva mida.

La nostra experiència en el sector immobiliari a la Costa Brava, Baix Empordà o Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla d'Estany, Osona, Ripollès, etc. conjuntament amb els serveis que prestem, ens permet disposar d'una perspectiva global, actual i completa sobre la compra, venda, manteniment, construcció, reforma i inversió que desitgi vostè realitzar.

Obtenció del permís de residència a Espanya

Masies Empordà els ofereix el nostre assessorament en l'obtenció del permís de residència a Espanya a través d'inversions en propietats immobiliàries a la Costa Brava. Catalunya (Espanya). La nostra assessoria jurídica i fiscal es posa al seu servei per a l'obtenció de la residència i assessorar sobre els aspectes legals i fiscals que l'afectin.

La nova llei d'emprenedors aprovada pel govern d'Espanya permet als inversors extracomunitaris, que inverteixin un mínim de 500.000 €, obtenir el permís de residència espanyol, amb els avantatges que això comporta: permís de residència renovable mentre es mantingui la inversió mínima de 500.000 € exigida, residència extensible al cònjuge i fills menors de 18 anys, possibilitat de viatjar sense visat entre els països integrants de l'espai de Schengen. Creat el 1995 per l'Acord de Schengen per suprimir les fronteres comunes entre els països integrants de l'acord que pertanyen a l'àrea de Schengen, i per tant poden circular lliurement per ella sense controls, els residents a 22 països dels Vint, queden fora Regne Unit , Irlanda, Xipre, Bulgària i Romania i 3 extracomunitaris Islàndia, Noruega i Suïssa, als que a finals d'any es sumarà Liechtenstein. I establir controls comuns a les fronteres exteriors d'aquests països. A la pràctica, l'espai de Schengen funciona en termes migratoris com un sol país.

Gestió d'hipoteques

Si el seu desig és obtenir finançament per a la compra del seu habitatge o negoci, l'ajudem a negociar amb les entitats bancàries l'obtenció del seu préstec o hipoteca en les millors condicions per a vostè.

Podem assessorar-lo i estudiar amb vostè les diferents opcions de préstec hipotecari i informar de les despeses que comportaria la seva compravenda i hipoteca, com ara: Notari, Registre, impostos, gestió d'escriptura, taxació, assegurança de l'habitatge, etc.

Servei de lliurament i trasllat a la nova vivenda

Masies Empordà si ho desitja disposa de la possibilitat de l'organització i planificació del seu trasllat a la Costa Brava. Girona (Espanya). L'ajudarem a organitzar l'equipament del seu nou habitatge: mobles, electrodomèstics i complements de decoració, etc ... Gestionar amb vostè els serveis de mudances, guardamobles i emmagatzematge a través d'empreses de confiança, observant aspectes tan importants com l'elecció d'empreses especialistes en transports nacionals i internacionals, amb les oportunes llicències i certificats de qualitat, o la realització d'assegurances de trasllat, robatori i accidents.

Assessorament fiscal i econòmic immobiliari

L'informarem sobre la fiscalitat que l'afecta i de qüestions econòmiques es derivessin de la compra, venda o lloguer del seu habitatge o inversió que desitgi fer. Per a això disposem d'assessors especialitzats en renda, patrimoni, fiscalitat de persones físiques, residents i no residents així com de societats limitades, anònimes, unipersonals, etc.

En el cas que la seva intenció sigui la de vendre el seu habitatge a la Costa Brava, a més d'ajudar a gestionar la seva venda, podem assessorar-li sobre aspectes tan importants com són els impostos que li afectaran a la venda, impost sobre la renda, IRPF, IRNR, plusvàlua, en cas que tingués una hipoteca, de les despeses i tràmits a realitzar per a la cancel·lació o subrogació de la mateixa.

Si la seva intenció és comprar un habitatge a la Costa Brava, l'assessorarem sobre la fiscalitat, els impostos que afectaran directament en el present i futur com són:

  • IVA, AJD (Actes jurídics documentats).
  • IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques)
  • IRNR (Impost sobre la renda de no residents sense establiment permanent.
  • IBI (Impost sobre Béns Immobles)

Assessorament jurídic immobiliari

Assessorament jurídic: document de reserva de propietat, contracte de compravenda, notaria, constitució, cancel·lació o subrogació d'hipoteca, registre de la propietat, comunitats de propietaris, etc.

Gestió de patrimoni i impostos municipals (altes i canvis de nom): plusvàlua, IBI, llicència de primera o segona ocupació, etc.

Li facilitarem el contacte amb advocats: que parlin el seu idioma per salvar l'escull idiomàtic que representa les qüestions legals i perquè puguin decidir si volen ser assessorats per aquests lletrats.

Gestió de manteniment de la seva propietat

Oferim un servei professional que abasta tots els aspectes.

Costa Brava: manteniment preventiu o correctiu, treballs de construcció, reforma, decoració, interiorisme.

Realitzem totes les cures i gestions que el seu habitatge necessiti: jardí, piscina, calefacció, aire condicionat, fusteria, etc .;

Gestió de contractes (modificacions, altes i baixes) amb les companyies subministradores de llum, aigua, gas i telèfon;

Serveis de neteja i assistència de la llar;

Gestió d'impostos i de patrimoni, etc.

Custòdia de les claus de la seva propietat

Desitgem que el fet de tenir una propietat en un altre país no sigui una preocupació per a vostè. Li oferim el nostre servei de custòdia de claus i supervisió de la seva propietat en els períodes en què vostè estigui fora d'Espanya. Aquest servei inclou, entre altres, els següents serveis:

Ser la seva persona de contacte a Espanya per a la gestió dels seus assumptes.

Visites periòdiques a la propietat.

Preparació de l'habitatge per a la seva arribada (calefacció, neteja, etc.)

Supervisió de treballs en la seva absència: jardineria, piscina, manteniments preventius i correctius, etc.