Guies immobiliàries

Recerca d'una propietat.

Està buscant un habitatge o negoci per inversió, en venda o lloguer, a la Costa Brava, Baix Empordà, Alt Empordà, La selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona, etc.

Voleu l'assessorament de professionals immobiliaris que li permetin gestionar el seu temps i esforç?

No troba la propietat que s'adapti als seus requeriments o necessitats?

Masies Empordà us ajudem a trobar la propietat, casa, negoci o inversió, que millor s'adapti a les seves condicions i necessitats, per un preu adequat i just, posant a la seva disposició un servei personalitzat i professional.

A partir de les seves indicacions sobre localització, pressupost, característiques, etc., li presentarem les propietats que millor s'ajustin al model d'habitatge o inversió que vostè desitja realitzar.

Masies Empordà, al desenvolupament de la nostra tasca com el seu agent, gestionés i examinés el procés de compra, comprovant tota la documentació, preparant el contracte de venda, organitzant l'escriptura i, realitzant totes les gestions i tràmits perquè culminin amb èxit la compra -venda de la propietat escollida per vostè.

Especialistes del mercat immobiliari de la província de Girona, Costa Brava, Baix Empordà, Alt Empordà, La selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona. El nostre coneixement del mercat immobiliari local, ens permet trobar per a vostè l'habitatge disponible a venda i inversió que millor compleixi els seus requeriments de localització i pressupost.

Disposem de propietats immobiliàries exclusives que no es troben al mercat tradicional, per petició expressa dels seus propietaris, que desitgen mantenir la seva privacitat i discreció.

Volem ajudar-lo en la venda i lloguer de la seva propietat a la Costa Brava Baix Empordà, Alt Empordà, La selva, Girones, Pla de l'Estany, la Garrotxa, Osona, o qualsevol altra comarca de la província de Girona.

Contacti amb nosaltres per a més informació al respecte.