Sa Riera – Catalunya (Espanya)

SITUACIÓ GEOGRÀFICA I DESCRIPCIÓ

Sa Riera, situada al nord del municipi de Begur, és la cala més gran de la localitat (1). Amb una llargària de 300 metres de llarg i 100 metres d’ample (2), és arreu coneguda per la sorra fina i daurada, i per la seva gran oferta de serveis. Accessible des del centre de Begur, el camí fins que s’hi arriba regala unes vistes captivadores de les illes Medes (3).

 

(1) Entrada de Sa Riera a la Vikipèdia

http://ca.wikipedia.org/wiki/Sa_Riera

(2) IDESCAT

http://www.idescat.cat/codis/?id=50&n=9&c=170139

(3) Consell Comarcal del Baix Empordà

http://www.baixemporda-costabrava.org/ca/territori/224

 

QUÈ ES POT FER

Gaudir d’una de les platges amb més personalitat de la Costa Brava per les seves aigües cristal·lines en un entorn natural incomparable i amb totes les comoditats.

       PLATJA PARADISÍACA

Aquesta gran platja, essencialment familiar, és una de les més belles de la costa catalana, i regala inoblidables banys de mar. El camí de ronda permet arribar a les platges veïnes i també s’hi pot accedir amb petites embarcacions.

       SERVEIS

No totes les platges poden dir que disposen de tants serveis: dutxa, passarel·la de fusta que duu fins a la sorra (pensada també per a persones amb mobilitat reduïda), restaurants, bars i establiments per realitzar activitats esportives i nàutiques.

http://www.begur.cat/turisme/cat/platges.php?id=427

 

GASTRONOMIA

 

Els restaurants de Sa Riera (i de tot Begur) ofereixen plats de peix, carn i verdures, on destaca el cèlebre peix de roca, tan valorat pels amants de la cuina empordanesa pel seu gust i la seva qualitat. Cada any, la Campanya gastronòmica del Peix de Roca ret homenatge a aquest producte de la mar.

 

http://www.begur.cat/turisme/cat/ent_restaurants.php?1&offset=40

 

http://www.begur.cat/turisme/cat/gastro_peix_roca.php

 

 

 

TELÈFONS I ENLLAÇOS D’INTERÈS

Emergències: 112

Policia local: 088

Telèfon d’Atenció Ciutadana: 972 769 259

Ajuntament de Begur

http://www.begur.cat/