Masies Empordà. Immobiliària. Real Estate.Girona. Costa Brava. España.

MASIES EMPORDA Inmobiliaria. Real Estate.

Masies Empordà en una empresa Immobiliària especialitzada en la gestió i la comercialització de propietats rústiques i finques d'esbarjo a la província de Girona. Costa Brava. Espanya.

Més de vint i cinc anys d'experiència en el sector i un profund coneixement i de les comarques del Baix Empordà i Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla de l'Estany, el Ripollès i Osona, en què gestionem propietats ens avalen.

Oferim als nostres clients la més àmplia i acurada selecció de: Castells, Masies, Cases rústiques de poble, Cases de pedra, Masies i Viles de luxe a primera línia de mar, apartaments i terrenys a la Costa Brava.

Realitzem valoracions de les seves propietats i els oferim el millor assessorament tècnic i jurídic en tramitacions de comprar-venda, taxacions oficials, llicències i permisos de construcció.

Els oferim al seu torn la possibilitat de realitzar i executar projectes de construcció i rehabilitació a mida.

Disposem d'un experimentat i ampli equip multidisciplinari de professionals, arquitectes, enginyers, aparelladors, advocats, paletes, electricistes, lampistes, fusters, pintors, jardiners, etc.

Tots ells ens permeten afrontar amb total garantia d'èxit qualsevol tipus de projecte clau en mà, realitzant la gestió integral de tots els processos que són preceptiu en una construcció com són la planificació, disseny, permisos, logística, edificació, etc.

Els nostres Serveis Immobiliaris

Administració i gestió documental d'immobles.

Masies Empordà és una empresa de construcció i rehabilitació especialitzada en el desenvolupament del seu projecte de Masies, Masies, cases de poble, Viles de luxe, a la província de Girona. Costa Brava.

El nostre equip multidisciplinar els ajudés perquè gaudeixi de l'experiència de construcció o rehabilitació del seu habitatge.

Realització de projecte i execució d'obres. Tramitació de permisos i llicències en les diferents administracions, ajuntaments, Generalitat i altres organismes oficials.

Obtencions del NIE, si cal, formalització d'escriptures de compravenda, poders notarials, inscripcions en els registres, canvis de domiciliacions de serveis i gestions bancàries.

Presentació a l'administració corresponent dels projectes de construcció, plànols, butlletins oficials, certificats, etc.

Treballarem perquè tot el procés constructiu de reforma o rehabilitació del seu habitatge o negoci, resulti molt fàcil, senzill i satisfactori per a vostè:

Cerca del terreny on edificar l'habitatge Costa Brava. Baix Empordà, Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla d'Estany, Osona, Ripollès, Barcelonès, Vallès oriental entre d'altres.

Desenvolupament del projecte de construcció d'acord amb les seves indicacions.

Propostes de disseny d'espais interiors i exteriors, optimitzant espais, il·luminació i estètica.

Elecció de materials i acabats, sense encariments innecessaris dels costos de construcció.

Decoració i interiorisme: mobiliari, il·luminació i altres detalls i equipament del seu habitatge personalitzats.

Realització de tot el procés de construcció, arquitectura, disseny i direcció d'obra, etc. I si ho desitja un projecte "clau en mà".

Masies Empordà Immobiliària. Real Estate. Estem especialitzats en la compra-venda de propietats Rústiques, Castells, Masies, Casa de Camp, Casa de Poble, així com en la rehabilitació d'aquest tipus de propietats a la província de Girona, Costa Brava. Oficines a Palafrugell.

Categories: 

Afegeix un nou comentari