Vacances

Tradicions, cultura i Festes a la Costa Brava

Concert d'havaneres a Calella de Palafrugell

Concert d'havaneres a Calella de Palafrugell. Costa Brava. Espanya.

Un dia a l'any, tradicionalment el primer dissabte del mes de juliol, la petita localitat gironina de Calella de Palafrugell es converteix en la capital de l'havanera.

Una tradició que manté el rècord perenne de la unió entre dos pobles, el català i el cubà, interrompuda però no trencada per la Guerra de Cuba i la pèrdua de les colònies americanes.

I és que, com assegura la dita popular: si bé ens uneix la sardana, l'havanera ens agermana.

Categories: 

Pobles emblemàtics del Baix Empordà

PALS - CATALUNYA. ESPANYA.

SITUACIÓ GEOGRÀFICA I DESCRIPCIÓ

Plas aquesta situat en l'interior de la comarca del Baix Empordà (1), Pals està format per tres nuclis: el poble medieval, els masos i la platja, que el doten d'una personalitat única. Amb poc més de 2.500 habitants (2), la seva ubicació és estratègica dins de l'Empordà, ja que està envoltat, a les comarques pròximes, de cales, camins de ronda, parcs naturals, reserves marines i una llarga llista de poblets amb encant plens de història i patrimoni cultural (3).

Categories: 

Activitats a la Costa Brava

Activitats a la Costa Brava Wintsurf y kitesurfing

ÀMPLIA OFERTA ESPORTIVA I DE LLEURE.

La Costa Brava és un cúmul inesgotable de paisatges, platges, pobles, sensacions, gent i possibilitats. A través dels seus 214 km de costa trobarem reserves naturals com el Cap de Creus o les Illes Medes. Pobles que conserven l'encant mariner que els va fer ser visitats per personatges llegendaris com Cadaqués o el Port de la Selva. Centres turístics com Roses o Platja d'Aro. I diferents pobles com Calella de Palafrugell, Llafranc o Tamariu que fan que la gent vagi any rere any.

Categories: 

La Costa Brava. Molt ben comunicada per carretera, ferrocarril i via aèria.

Plànols de les Comarques de la Costa Brava, Girona.

Xarxa Viària. Carreteres, Autovies i Autopistes.

A Catalunya hi ha 12.000 quilòmetres de vies per al trànsit d'automòbils, encara que 10.843 d'aquests quilòmetres corresponen a carreteres de calçada única. 962 quilòmetres són d'autopistes: d'ells, 655 quilòmetres són de peatge i 307 són lliures de pagament.

Categories: