Per què viure a la Costa Brava

 Calella de Palafrugell, Baix Empordà, Costa Brava

La Costa Brava, Girona, Espanya.

Localitzada entre el Mediterrani i els Pirineus.

Viure en aquestes latituds és tenir el privilegi de gaudir d'un dels llocs més bells del món. El seu meteorologia suau és un altre dels factors indispensable, la temperatura mitjana anual aquesta sobre els 17º de mitjana, amb precipitacions moderades, amb més de tres-cents dies de sol a l'any, ideal per garantir una sensació de benestar.

Els seus comarques Baix Empordà i Alt Empordà, Gironès, la Selva, la Garrotxa, Pla de l'Estany, el Ripollès i Osona. Cadascuna d'elles amb la seva personalitat i encant fan gaudir al viatger del mil maneres diferents.

Quan disposes de temps lliure hi ha molt més a fer. Els més de dos-cents quaranta quilòmetres de costa per practicar tot tipus d'esports nàutics, passeig, fotografia, clico turisme, infinitat de cales verges i les grans platges que cada any atreuen milions de turistes del món sencer. Però Girona no és només platja sinó també muntanya.

Al llarg de la serralada dels Pirineus es troben paratges realment únics, grans parcs naturals i la possibilitat de practicar esports d'aventura i d'hivern.

La seva gastronomia és extraordinària. La passió per la cuina es viu a cada racó, aquí la gastronomia inici una de les seves revolucions silenciosa més famoses, començant per Ferran Adrià (El Billu) i els germans Roca (Celler de Can Roca) a més d'una interminable llista de professionals amb molt talent que fa d'aquest ofici una benedicció per a qualsevol que vulgui gaudir d'aquests virtuosos del fogó. Per això no és casualitat que els restaurants de la província de Girona acumulen més de 20 estrelles Michelin.

Girona cuideu és el bressol de civilitzacions mil·lenàries, com la romana on es poden visitar entre d'altres el mateix centre històric de Girona, la Ciutadella de Roses o les ruïnes d'Empúries.

La Costa Brava està molt ben comunicada per terra, mar i aire. Infraestructura modernes i ben dimensionades facilit

Categories: 

Afegeix un nou comentari