Masies Empordà Immobiliària

Masies Empordà en una empresa Immobiliària especialitzada en la gestió i la comercialització de propietats rústiques i finques d'esbarjo a la província de Girona. Costa Brava. Espanya. 

Més de vint-i-cinc anys d'experiència en el sector i un profund coneixement i de les comarques del Baix Empordà i Alt Empordà, El Gironès, La Selva, La Garrotxa, Pla de L' Estany, El Ripollès i Osona, en les quals gestionem propietats ens avalen.

Oferim als nostres clients la més àmplia i cuidada selecció de: Castells, Masies, Cases rústiques de poble, Cases de pedra, Cases de camp i Viles de luxe en primera línia de mar, apartaments i terrenys en la Costa Brava.

Realitzem valoracions de les seves propietats sense cap compromís per la seva banda i els oferim el millor assessorament tècnic i jurídic en tramitacions de comprar-venda, taxacions oficials, llicències i permisos de construcció.

Els oferim al seu torn la possibilitat de realitzar i executar projectes de construcció i rehabilitació a mesura.

Disposem d'un experimentat i ampli equip multidisciplinari de professionals, arquitectes, enginyers, aparelladors, advocats, paletes, electricistes, lampistes, fusters, pintors, jardiners, etc.

Tots ells ens permeten afrontar amb total garantia d'èxit qualsevol tipus de projecte claus en mà, realitzant la gestió integral de tots els processos que són preceptiu en una construcció com són la planificació, disseny, permisos, logística, edificació, etc.

Els nostres Serveis

Administració i gestió documental.

Masies Empordà és una empresa de construcció i rehabilitació especialitzada en el desenvolupament del seu projecte de Masies, Cases de camp, cases de poble, Viles de luxe, a la província de Girona.

El nostre equip multidisciplinari els ajudés perquè gaudeixi de l'experiència de construcció o rehabilitació de la seva casa. 

Realització de projecte i execució d'obres. Tramitació de permisos i llicències en les diferents administracions, Ajuntaments, Generalitat i altres organismes oficials.

Obtencions del NIE, formalització d'escriptures de compravenda, poders notarials,

inscripcions en els registres, canvis de domiciliacions de serveis i gestions bancàries.

Presentació a l'administració corresponent dels projectes de construcció, plànols, butlletins oficials, certificats, etc.

Treballarem perquè tot el procés constructiu de reforma o rehabilitació del seu habitatge o negoci, resulti molt fàcil, senzill i satisfactori per a vostè:

  1. Cerca del terreny on edificar l'habitatge Costa Brava. Baix Empordà, Alt Empordà, Girones, La Selva, Garrotxa, Pla de Estany, Osona, Ripolles, Barceloní, Valls oriental entre unes altres.
  2. Desenvolupament del projecte de construcció d'acord amb les seves indicacions.
  3. Propostes de disseny d'espais interiors i exteriors, optimitzant espais, il·luminació i estètica.
  4. Elecció de materials i acabats, sense encariments innecessaris dels costos de construcció.
  5. Decoració i interiorisme: mobiliari, il·luminació i resta de detalls i equipament del seu habitatge personalitzats.

Realització de tot el procés de construcció, arquitectura, disseny i adreça d'obra, etc. I si ho desitja un projecte “clau en mà”.

Assessorament fiscal i econòmic

Li informarem sobre la fiscalitat que li afecta i de qüestions econòmiques es derivessin de la compra, venda o lloguer del seu habitatge o inversió que desitgi fer. Per a això disposem d'assessors especialitzats en renda, patrimoni, fiscalitat de persones físiques, residents i no residents així com de societats limitades, anònimes, unipersonals, etc.

En el cas que la seva intenció sigui la de vendre el seu habitatge en la Costa Brava, a més d'ajudar-li a gestionar la seva venda, podem assessorar-li sobre aspectes tan importants com són els impostos que li afectaran en la venda, imposat sobre la renda, IRPF, IRNR, plusvàlua, en el cas que tingués una hipoteca, de les despeses i tràmits a realitzar per a la cancel·lació o subrogació de la mateixa.

Si la seva intenció és comprar un habitatge en la Costa Brava o a la província de Girona, li assessorarem sobre la fiscalitat, els impostos que afectaran directament en el present i futur com són l'IVA, AJD (Actes jurídics Documentats), IRPF (Impost sobre la Renda de les Persones Físiques), IRNR (Impost sobre la Renda de no Residents sense establiment permanent. IBI (Impost sobre Béns Immobles).

Assessorament jurídic

Assessorament en l'àmbit jurídic: document de reserva de propietat, contracte de compravenda, escriptures, notaria, constitució, cancel·lació o subrogació d'hipoteca, registre de la propietat, cadastre, comunitats de propietaris, etc.

Gestió de patrimoni i impostos municipals (altes i canvis de nom): plusvàlua, IBI, llicència de primera o segona ocupació, etc.le facilitarem el contacte amb advocats que parlin el seu idioma per facilitar-los la comprensió sobre les qüestions legals i perquè puguin valorar i decidir vostès si volen ser assessorats per aquests lletrats.

 

 

 

Girona. Costa Brava - Empordà.

Masia amb torre de defensa datada al 1.700 amb uns 600m2 quadrat de casa i diversos annexos. Baix Empordà. Girona. Espanya.

Masia amb torre de defensa datada al 1.700 amb uns 600m2 quadrat de casa i diversos annexos
Sol·liciti més informació.